Tuinhuis in Bosschenhoofd
Tuinhuizen

Langer genieten van voorjaarsavonden in uw tuin

Tuinhuizen, extra ruimte en sfeer in uw tuin

Een tuinhuis, de naam verklapt het al. Een extra huis voor in de tuin. U kunt een tuinhuis op verschillende manieren gebruiken. Denk hierbij aan; als een blokhut, als een hobbyplek of als een schuur om tuinartikelen in op te bergen. Soms worden tuinhuizen zelfs gebruikt als een tijdelijke woonruimte of logeerplek.

Bij een tuinhuis denkt men vaak aan de vorm van een klassiek huis met een puntdak, maar bij de Houten Tuin maken wij tuinhuizen in allerlei soorten en maten, zo groot als u wilt of juist zo klein als u wilt.

Wij van De Houten Tuin vinden het van belang dat een tuinhuis is gemaakt naar de wens van de klant. Hierin is alles mogelijk. Een tuinhuis met ramen, een mooie deur, plantenbakken aan de buitenkant, etc.

Ook is een tuinhuis met overkapping een mogelijkheid. U kunt dan bijvoorbeeld uw tuinhuis als opbergplaats gebruiken en de overkapping als zithoek. Onder de overkapping kunt u verschillende tuinartikelen plaatsen zoals een loungebank of een jacuzzi. Als het erg slecht weer is, kunt u het tuinhuis dan gebruiken als opbergplaats.

Een tuinhuis kan in principe op iedere plek in uw tuin geplaatst worden, met of zonder overkapping. Zo groot of juist zo klein als u wilt, met een plat dak of een punt dak, met of zonder ramen. Wij begrijpen dat de keuze soms erg lastig is. Daarom laten wij u graag voorbeelden van eerder gebouwde tuinhuizen zien, zodat de keuze voor u misschien iets gemakkelijker wordt. Bekijk tuinhuizen die wij reeds geplaatst hebben.

Heeft u interesse in een tuinhuis? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! We komen graag bij u langs om te bekijken wat er mogelijk is voor uw tuin.