Complete tuin met overkapping
Schuttingen

Lekker beschut in uw tuin genieten van het mooie weer.

Schuttingen

Schuttingen ook wel tuinschermen genoemd, staan bekend als een functionele afrasteringen van uw tuin. Het zorgt er dan ook voor dat gezelligheid binnen blijft en het zorgt er voor dat ongewenste personen buiten blijven.

Een schutting is een mooie afrastering tussen uw tuin en die van uw buren, ook geeft het een warme en natuurlijke uitstraling. Een schutting zorgt voor net iets meer privacy, we plaatsen ook poorten welke u kunt gebruiken als in- en uitgang van uw tuin.

Schuttingen zijn in allerlei formaten en ontwerpen te verkrijgen. Bij de Houten Tuin ontwerpen wij schuttingen naar de wens van de klant, hierin is alles mogelijk. Een schutting met verschillende hoogtes, met een rooster er in of bijvoorbeeld met rondingen aan de bovenkant. Wij begrijpen dat door de vele mogelijkheden dit best lastig is, wij komen graag met u in contact om u te helpen met een ontwerp.

Bij De Houten Tuin maken wij schuttingen van Douglas hout. Douglas hout is een duurzame houtsoort, het is een van de hardste naaldhoutsoorten. Douglas hout staat er om bekend dat het lang mooi blijft, dit is voor ons zeer van belang.

Een schutting is mooi te combineren met een houten tuinset, tuinhuis of overkapping, hiervoor kunt u ook terecht bij de Houten Tuin. Heeft u interesse in een schutting die mooi combineert met uw tuinset, tuinhuis of overkapping? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwe poort

Korte houten schutting met poort

Korte schutting met poort