Tuinhuis in Breda
Overkappingen

Ook op regenachtige dagen lekker buiten zitten.

Overkappingen

Een overkapping zorgt niet alleen voor meer sfeer in uw tuin, maar het is ook nog eens enorm handig om een overkapping in uw tuin te hebben.

Naast dat een overkapping er leuk uit ziet, kan de overkapping dus ook functionele doeleinden hebben.

Met een overkapping kunt u het hele jaar genieten van uw tuin, zowel bij mooi weer als minder zonnig of regenachtig weer. Wanneer de zon te fel wordt, kunt u onder de overkapping genieten van de schaduw. Wanneer u uw familie of vrienden uitnodigt kunt u gezellig onder de overkapping zitten en genieten van de tuin.

Een overkapping bied verschillende mogelijkheden.

Onder uw overkapping kunt u verschillende tuinartikelen plaatsen zoals bijvoorbeeld;

  • Een lounge set
  • Een barbecue
  • Een buiten openhaard
  • Speelgoed van uw kinderen
  • Tuinstoelen/tuintafels
  • Een jacuzzi

Door dit soort tuinartikelen onder de overkapping te plaatsen heeft u gelijk een gezellige zithoek, zonder dat iets in de weg staat. Is dat niet ideaal?

Bij De Houten Tuin worden overkappingen ontworpen naar de wens van de klant, de overkappingen zijn in alle maten en vormen beschikbaar bij de Houten Tuin. Onze overkappingen worden gemaakt van Douglas hout, welke wordt geproduceerd in Frankrijk, Duitsland en of Nederland. Douglas hout is een duurzame houtsoort, het is een van de hardste naaldhoutsoorten.

Wij komen graag bij u langs om te kijken wat qua overkapping mogelijk is in uw tuin, we stellen graag een offerte op en indien gewenst kunnen we een tekening maken van uw ontwerp. Ons doel is daarom ook de overkapping precies naar uw wens te maken.

Heeft u interesse in een overkapping? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Twijfel niet, en neem contact met ons op! Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken en uw vragen te beantwoorden.

Overkapping op maat

Overkapping op maat

Deze maatwerk overkapping is gebouwd naar de wensen van de klant.