Complete tuin met overkapping

Over ons

Bij De Houten Tuin werken mensen die luisteren naar uw ideeën en wensen. We werken uw gedachte spinsels uit naar een plan zoals u het voor ogen heeft. Er wordt met u meegedacht om het eindresultaat te behalen zoals u het wilt hebben.

Wilt u een openwand of een dichte wand in uw overkapping. Zit u graag uit de wind in de zon achter glas te genieten van een boek of een glas rode wijn. Wij kunnen zelfs zorgen voor een glazen schuifwand, zodat u het open gevoel van een veranda heeft op warme dagen en het knusse een tuinkamer op de wat frissere dagen.

Om dit te bereiken komen we graag persoonlijk langs bij u om de locatie die u wilt gebruiken te bekijken. Er zijn nu eenmaal een hoop factoren die invloed kunnen hebben op het bouwplan. Waar laten we het regenwater naartoe lopen. De eventuele stopcontacten en lichtpunten waar komen die.

Onze platte daken laten we door een gerenommeerde dakdekker afwerken met bitumen. Om ook iets voor het milieu te betekenen kunt u bij ons ook terecht voor zonnepanelen. We kunnen de panelen eventueel op uw terrasoverkapping leggen. Hiermee kunt na verloop van tijd uw investering terug verdienen.

Klik hier voor onze fotogalerij.

Heeft u interesse in een tuinhuis? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! We komen graag bij u langs om te bekijken wat er mogelijk is voor uw tuin.

Vraag een offerte aan